Terug
Het ABC
van ijs
Van de klassiekers tot muffinijs, citroen-, speculaas- of yoghurtijs met bosvruchten, in ons ruime aanbod van 18 smaken vind jij vast wel een ijsje om je vingers bij af te likken. Grote hoeveelheden nodig voor jouw zaak? Wij zorgen ervoor dat iedereen bij jou van een heerlijk dessert kan genieten.
Een
smaaksmaak
voor iedere
lekkerbeklekkerbek
.
Steenbergen 51
2430 Laakdal
Daarnaast maken wij ijstaarten voor alle gelegenheden. Of het nu gaat over een huwelijkstaart of een ijslammetje voor een communie, bij ons ben je aan het juiste adres. Bovendien hebben wij een authentieke ijswagen beschikbaar die je kunt huren en die op locatie komt bij elke gelegenheid.
Terug
IJzig
lekker
Onze naam staat samen met ons product voor ijs met klasse en kwaliteit. Ons doel? Wij onderscheiden ons van anderen door onze klanten een frisse smaaksensatie te bieden die op je tong zal wegsmelten.
Al meer dan
10 jaar10 jaar
zet Crème Classe zich in om het
beste ijsbeste ijs
op de markt te leveren.
Of je nu je klanten van ons overheerlijk ijs wilt laten genieten in jouw zaak, thuis regelmatig van een bolletje ijs wilt smullen of gewoon een ijsje wilt komen likken aan onze ijskar, welkom bij Crème Classe.
Terug
Onze unieke
werkwijze
Door gebruik te maken van topingrediënten en het productieproces bij de bereiding streng te controleren, zijn wij gespecialiseerd in ambachtelijk bereid schepijs. Om de volle smaak van vers ijs te garanderen, vriezen wij het in met machines die geen lucht toevoegen. Hierdoor krijg je uit één liter veel meer bollen dan normaal.
AmbachtelijkAmbachtelijk
bereid ijs door het gebruik van
topingrediëntentopingrediënten
.
De ideale serveertemperatuur ligt op -15°C. Wil je wat langer genieten van ons verrukkelijk ijs? Bewaar het schepijs dan op -20°C. Zo blijft het zes maanden zijn overheerlijke smaak behouden.
Terug
Voor ons
en door ons
Ons klein Belgenlandje beschikt over echte topproducten, denk maar aan de smeuïge chocolade en de heerlijke aardbeien, daarom halen wij al onze ingrediënten rond de kerktoren. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk samen te werken met lokale bedrijven.
Ons ijs? Dat bereiden we geheel op ambachtelijke wijze met zo weinig mogelijk verbeteraars en stabilisatoren.
Crème Classe,
dat is
economischeconomisch

en
ecologischecologisch
.
Crème Classe
creëert een frisse
smaaksensatie smaaksensatie